УКР РУС

Філіппов оцінив свою готовність до дебюту у збірній України

10 вересня 2020 Читать на русском

Нападник чернігівської Десни Олександр Філіппов поміркував над шансами потрапити до складу національної дружини і оцінив старт команди Шевченка у Лізі націй.

"Було видно, що ігри важкі, була тривала перерва. Фізично трохи втомилися, десь хвилювалися. Але дійсно молодці, обіграли швейцарців по ділу.

Динамо – Десна: Філіппов заінтригував сюрпризом перед двобоєм у Києві

Проте з Іспанією грати вже було важкувато. Суперник, напевно, правильно побудував гру, високо пресингував, змушував нас помилятися і ранній гол окрилив іспанців. Тому такий великий рахунок. Але нічого страшного, трагедії ніхто не робить. Спокійно, з холодною головою треба підійти до решти матчів. В України велике майбутнє, тому все вийде.

У будь-якому разі, кожен мріє одягнути синьо-жовту футболку і захищати честь своєї країни. Але поки що я розумію, що, напевно, не на тому рівні, щоб грати у національній збірній. Тому все попереду, буду намагатися, прагнути. А там вже як вийде", – сказав Філіппов у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, форвард у складі Десни став одним з найкращих бомбардирів УПЛ у минулому сезоні, наколотивши 16 голів у 29 матчах, проте так і не отримав запрошення від тренерського штабу "синьо-жовтих".

"Шевченко зробив перший важливий крок": у збірній України назвали мету на Лігу націй і пригрозили Іспанії реваншем