УКР РУС

ФІФА надала Борусії Д 30 днів, аби розрахуватись зі СДЮШОР Юність за трансфер Ярмоленка

14 січня 2020 Читать на русском

Сага навколо компенсації за перехід півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка з київського Динамо у дортмундську Борусію добігає свого завершення.

Палата з вирішення спорів Міжнародної федерації футболу надала дортмундській Борусії 30 днів, аби сплатити чернігівській спортивній дитячо-юнацькій школі Юність 136 500 євро за перехід їхнього вихованця Андрія Ярмоленка у німецький клуб, повідомляє видання Sportarena.

Ярмоленко очолив показовий рейтинг АПЛ – українець став найкращим за межами топ-6

"Позов позивача СДЮШОР Юність частково задоволений. Відповідач, Борусія Дортмунд, повинен заплатити позивачеві суму 136 500 євро протягом 30 днів з дня повідомлення про рішення. У разі якщо вищезгадана сума не буде заплачена відповідачем у зазначені терміни, за запитом ця справа має бути винесена на розгляд Дисциплінарного комітету ФІФА для прийняття формального рішення", – йдеться у рішенні Палати з вирішення спорів ФІФА.

Нагадаємо, вчора керівництво Динамо оприлюднило рішення Палати, яка підтвердила, що Динамо повністю розрахувалось з Юністю за трансфер Ярмоленка в Борусію Д.

Трансфер Ярмоленка в Борусію: слідство підозрює шахрайство на 150 тисяч євро, призначених для СДЮШОР Юність – деталі справи