УКР РУС

Ферран Торрес порадив Барселоні запросити Зінченка, – ЗМІ

25 березня 2022 Читать на русском

Футболісти Барселони готові допомагати керівництву шукати підсилення для команди.

Барселона все ще не може собі дозволити витрачати великі суми на трансфери, тому змушена домовлятися з вільними агентами, як от Франк Кессьє, або ж шукати бюджетні варіанти. Такими можуть стати гравці, які отримують недостатньо ігрової практики в нинішніх командах.

Барселона закрила трансфер Кессьє – Романо розкрив деталі контракту і зарплату поки ще зірки Мілана

Одним із пріоритетних напрямків роботи каталонців на літньому трансферному ринку стане пошук лівого оборонця. Жорді Альбі потрібна гідна підміна. На радарі "синьо-гранатових" перебуває низка кандидатів: Хосе Гайя, Алекс Грімальдо, Хаві Галан, Ніколас Тальяфіко та Алекс Морено.

За інформацією Ficahjes.net, Ферран Торрес порадив Барсі звернути увагу на ще одного гравця. Йдеться про Олександра Зінченка, з яким іспанець разом грав за Манчестер Сіті. Серед переваг українця називають тактичну гнучкість (може зіграти на кількох позиціях) та потенційно невисоку трансферну вартість.

Барселона не вірить у трансфер Холанда – каталонці кинуть усі сили, щоб переманити Лєвандовскі

До слова, у нинішньому сезоні Зінченко 18 разів виходив на поле у матчах Манчестер Сіті, відзначившись двома асистами. Контракт 25-річного українця з містянами розрахований до літа 2024 року.