УКР РУС

Ференцварош врятувався від поразки головному конкуренту – асист Харатіна не допоміг Реброву достроково стати чемпіоном

10 квітня 2021 Читать на русском

В центральному матчі 28-го туру чемпіонату Угорщини зустрічалися Ференцварош і Академія Пушкаша. Поєдинок завершився миром – 1:1.

Чемпіонат Угорщини, 28 тур

Ференцварош – Академія Пушкаша – 1:1

Голи: Лайдуні 77 – Нуньєс, 7

"Фраді" могли стати чемпіоном Угорщини за 5 турів до фінішу. Команда Сергія Реброва прйимала головного конкурента – Академію Пушкаша, яку випереджала на 13 очок. Відповідно, 3 пункти гарантували Ференцварошу 32-й титул в історії клубу.

Петряк оформив ефектний дубль в Угорщині – українець повторив знамените святкування Роналду

Українці Ігор Харатін та Олександр Зубков розпочали гру в запасі. Але вже на 7-й хвилині команда Реброва опинилася в ролі команди, що змушена відігруватися. Нуньєс після подачі з кутового ефектно підрізав м'яч у дальню дев'ятку. Шансів у Дібуша майже не було. Цей гол став єдиним у першому таймі.

В другому таймі Ребров кинув у бій Олександра Зубкова та Ігоря Харатіна. Це принесло свої плоди на 77-й хвилині. Гол до свого активу записав Лайдуні, який розстріляв ворота після розіграшу кутового. Гольовий пас в активі Харатіна – щоправда, це сталося дещо випадково, адже м'яч просто відлетів від хавбека збірної України.

Цей гол став останнім у матчі. Ференцварош не зміг стати чемпіоном за 5 турів до фінішу, але зберіг відрив від головного переслідувача у 13 очок.

Динамо – Дніпро-1: шоу гравців збірної України в матчі УПЛ, криваве вилучення і дивна дискваліфікація лідера на Шахтар