УКР РУС

Історичний тріумф Реброва у відеоогляді матчу Ференцварош – Мольде

30 вересня 2020 Читать на русском

Ференцварош у матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів розписав безгольову нічию з Мольде. Дивіться відео найкращих миттєвостей поєдинку на "Футбол 24".

Сергій Ребров продовжує вписувати своє ім'я в історію угорського футболу! Минулого сезону український фахівець подарував Ференцварошу участь у груповому етапі єврокубку вперше за 15 років, а вчора його команда пробилась до групи Ліги чемпіонів вперше за останні чверть століття!

Зубков: Реброва в Угорщині багато хто підтримує, називають Містером

Після виїзної нічиєї 3:3 "фраді" зіграли надійно і впевнено. Намагаючись якомога ефективніше діяти біля своїх воріт на перший план вийшла гра голкіперів обох команд, які неодноразово рятували свої володіння від пропущеного гола. До слова, обидва українські легіонери "біло-зелених" – Ігор Харатін і Олександр Зубков – провели на полі увесь матч.

Своїх суперників по груповому раунду найпрестижнішого єврокубкового турніру Ференцварош дізнається під час жеребкування, яке відбудеться 1 жовтня о 19:00 за київським часом.

Ференцварош відстояв нічию з Мольде і вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів – Ребров і компанія творять історію століття