УКР РУС

Фенербахче – Динамо – 2:1 – відео голів і огляд матчу

8 вересня 2022 Читать на русском

Фенербахче переміг Динамо в першому турі Ліги Європи 2022/23. Дивіться відеоогляд зустрічі на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Фенербахче – Динамо на "Футбол 24", стартував о 19:45. Обидві команди опинилися в Лізі Європи після вильоту на стадії кваліфікації Ліги чемпіонів. Це вже третя їхня зустріч за менш ніж 2 місяці – у липні підопічні Мірчі Луческу здолали стамбульців за сумою двох матчів (0:0, 2:1 в екстра-таймі). Кияни вибили Фенербахче з Ліги чемпіонів, але й самі опустилися в ЛЄ після вильоту від Бенфіки.

Фенербахче дотиснув Динамо на 90+3 – шедевр українців, серйозна травма лідера киян і хамство фанатів Путіна в матчі ЛЄ

Динамо розпочало зустріч у захисті та пропустило першим. На 35 хвилині Фенербахче реалізував стандарт. Россі навісив з кутового, а Густаво Енріке замкнув подачу точним ударом головою. Кияни до того майже не виходили в атаку, а от у володіннях Бущану вже не раз виникала пожежа.

У середині другого тайму Динамо зрівняло рахунок. Буяльський накрутив опонентів на лівому фланзі та віддав у центр, а Циганков ударом у дотик пробив під стійку. "Біло-сині" реалізували один з нечисленних моментів.

Вже у компенсований час Динамо пропустило вирішальний гол. Турки вдало розіграли аут: потужне вкидання, переведення на дальню стійку, а там Батшуаї заніс м'яч у ворота. Дебютний гол форварда збірної Бельгії за Фенербахче приносить господарям перемогу.