УКР РУС

Фенербахче – Динамо: онлайн-трансляція матчу-відповіді кваліфікації ЛЧ – як це було

27 липня 2022 Читать на русском

Фенербахче і Динамо зустрічалися у матчі-відповіді 2 раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23. Після першої гри залишався повний паритет. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Переможець цєї пари зіграє проти австрійського Штурму. Той, хто вилетів, зустрінеться з чеським клубом Словацко вже у рамках Ліги Європи. Звітний двобій, як і онлайн-трансляція Фенербахче – Динамо на "Футбол 24", стартував 27 липня о 20:00. Сьогодні – лише друга офіційна гра київського клубу з початку повномасштабної війни, яку Росія розв'язала проти нашої батьківщини. У першій, тиждень тому, українці та турки розійшлися миром 0:0. Де дивитися матч Динамо – Фенербахче онлайн? Трансляція зустрічі в Україні на кабельному телебаченні, сайті компанії Сетанта Спорт (app.setantasports.com), де потрібно зареєструватися для безкоштовного перегляду, а також каналах "2+2" (із 15-хвилинною затримкою) та Динамо ТБ (через 20 хвилин після завершення гри).

Динамо вистраждало перемогу над Фенербахче і пробилося у 3 раунд кваліфікації ЛЧ – Караваєв покарав за пісні про Путіна

На дві команди лише одна зміна у стартових складах після поєдинку, який відбувся тиждень тому. Тіссеран у центрі захисту Фенера замінив Азіза. Та й навіть ця перестановка відбулася ще у перерві згаданого матчу.

Фенербахче: Алтай – Осаї-Самюель, Тіссеран, Салай, Кадіоглу – Кахведжі, Юксек, Вілліан Арао – Кінг, Еннер Валенсія, Россі

Динамо: Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Вербіч – Бєсєдін

Запасні: Бойко, Вівчаренко, Бурда, Кравченко, Тимчик, Сирота, Караваєв, Шепелєв, Андрієвський, Антюх, Гармаш, Ванат