УКР РУС

Фенербахче – Шахтар – 1:0 – відео гола і огляд матчу

19 квітня 2022 Читать на русском

У благодійному поєдинку "гірники" мінімально поступились турецькому гранду. Дивіться відео гола і огляд матчу на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Товариський матч, 19 квітня 2022 року

Фенербахче – Шахтар – 1:0

Гол: Валенсія, 26

У третьому товариському поєдинку Шахтар зійшовся з Фенербахче. "Гірники" могли виходити вперед вже на другій хвилині – Конопля з-за меж штрафного майданчика пробив повз дальній кут. Валенсія у першій третині тайму завдав кількох ударів по воротах Пятова, але безрезультативно. Сігєєв, який вперше вийшов в основі, змарнував шанс після навісу Коноплі, пробивши неточно метрів з 10-ти.

Мудрик потрапив на радари Мілана – "россонері" можуть перехопити зірку Шахтаря у Брентфорда

На екваторі тайму "жовті канарки" таки забили – після виносу м'яча Беріша легко обіграв Бондаря, промчав метрів 40 і виклав на Валенсію. Еквадорець втік від Ракицького і відкрив рахунок у матчі. Соломон мав можливість зрівнювати після зустрічі тет-а-тет з кіпером Фенера, але переграти останнього не зумів.

По перерві супермомент втратив Беріша, не влучивши у ворота з меж воротарського майданчика. Мудрик і Судаков у відповідь організували атаку, яку знову запоров ізраїльський легіонер. Як наслідок, мінімальна поразка Шахтаря.

Наступним суперником "гірників" стане хайдукський Спліт – матч відбудеться 1 травня.

Шахтар поступився Фенербахче у благодійному матчі – біда з реалізацією, юні дебютанти і згадка про героїню Маріуполя