УКР РУС

Федецький: Матч з Борусією М – світлий промінь сонця, який дає надію українському народу

12 травня 2022 Читать на русском

Колишній захисник збірної України Артем Федецький поділився враженнями від перемоги "синьо-жовтих" над "жеребцями" (2:1).

Товариські матчі
завершено
-

"Цей матч – світлий промінь сонця, який дає надію не лише вболівальникам футболу, а й усьому українському народу. Люди, перебуваючи у важких життєвих умовах, цікавляться футболом, нашою збірною, нашими гравцями.

"У матчі з Борусією М справедливою була б нічия": Сабо вказав на головне розчарування у збірній України

Футболісти, як для першого контрольного матчу, віддячили та показали, що вони прославлятимуть нашу Україну на міжнародній арені. Те завдання, яке стоїть перед гравцями, – попадання на Мундіаль. Я вважаю, що це їм під силу. Тим більше, що вони мають час. Повинна під’їхати важка артилерія (легіонер, – прим.). У нас шанси хороші, попри те, що у шотландців буде шалена підтримка.

Проти Борусії українці зіграли на хорошому рівні й здобули результат. Ми розуміємо, що це контрольний матч", – сказав Федецький у програмі "Головна команда".

Нагадаємо, збірна України у першому спарингу перемогла менхенгладбаську Борусію з рахунком 2:1 – голами відзначились дебютанти Михайло Мудрик і Олександр Піхальонок.

Борусія М – Україна: Мудрик та інший сенсаційний дебютант дають перемогу – мільйони для українців і ложечка дьогтю