УКР РУС

Фаті вибув до кінця року – за найгіршого сценарію він пропустить близько 6 місяців

8 листопада 2020 Читать на русском

Нападник каталонського клубу опинився перед серйозним вибором – тривале відновлення чи швидке повернення на поле з можливими наслідками у майбутньому.

Як відомо, у матчі 9-го туру Ла Ліги проти Бетіса 18-річний форвард Барселони травмувався і не зміг продовжити поєдинок після перерви. Попередній медичний огляд виявив у гравця травму меніска у лівому коліні.

Фаті травмувався у матчі з Бетісом – талант Барселони ризикує пропустити тривалий період

Як повідомляє AS, терміни відновлення Фаті можуть варіюватися. Якщо меніск вдасться зашити, відновлення буде займати не менше чотирьох місяців. Інший варіант – видалити розірваний меніск. Тоді час відновлення помітно скоротиться (близько двох місяців), але у майбутньому це може привести до дегенеративних проблем з хрящем. Тож останнє слово залишається за Ансу. У будь-якому випадку футболіста у цьому році ми на полі більше не побачимо.

Нагадаємо, за основну команду Барселони форвард виступає з 2019 року. У поточному сезоні провів у футболці "блаугранас" 10 матчів, в яких забив 5 голів і віддав 4 результативні передачі. Чинний контракт Фаті з каталонським клубом розрахований до 2022 року.

Барселона – Бетіс: Мессі отримав відпочинок після Динамо і за тайм перевернув гру, Грізманн знову змарнував шанс