УКР РУС

Фантомний асист Забарного і шедевр Нуньєса у відеоогляді матчу Борнмут – Ліверпуль – 1:2

2 листопада 2023 Читать на русском

У поєдинку 1/8 фіналу Кубка англійської ліги Ліверпуль на виїзді здолав Борнмут (2:1). Дивіться відео голів і огляд зустрічі на "Футбол 24".

На 12-й хвилині Клюйверт протягом однієї атаки міг двічі розписатись у воротах Ліверпуля – Джо Гомес "зробив все" для того, аби нідерландець відзначився. Не пощастило. У відповідь сам на сам втік Салах, але примудрився не забити з вигідної позиції.

Мудрик проти Ньюкасла – результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка англійської ліги

В середині тайму Крісті змарнував чудову нагоду вивести Борнмут вперед: Білінг отримав діагональ на правий фланг, скинув під удар Раяну в район одинадцятиметрової позначки, але той пробив повз ворота. На 31-й хвилині Ліверпуль вийшов вперед: Забарний виніс сферу після навісу з кутового, та відскочила до Елліота, Харві пробив, Раду відбив, але Гакпо був першим на добиванні.

Господарям вдалось відігратись по перерві: Гомес після навісу з кутового зосередився на боротьбі з Забарним і проспав Клюйверта, який результативно замкнув на дальній стійці (українець, таким чином, став опосередкованим співавтором гола). Однак не минуло і 10 хвилин, як мерсисайдці знову вийшли вперед – шедевральний удар вдався Нуньєсу, який з ліній штрафного закинув Раду за комірець. У чвертьфіналі Ліверпуль зіграє з Вест Хемом, який у паралельному матчі розгромив Арсенал з Зінченком.

Ліверпуль здолав Борнмут і пробився у чвертьфінал Кубка ліги – Нуньєс поклав шедевр, солідний виступ Забарного