УКР РУС

"Фанати у захваті": володар "Золотого м'яча-2021" вже радіє – сьогодні вручення, а організатор уникає "провокації Мессі"

29 листопада 2021 Читать на русском

Головний редактор France Football Паскаль Ферре підливає масла у вогонь перед нинішньою церемонією вручення "Золотого м'яча".

"Гравець вже знає. Ми зробили з ним велике інтерв'ю, фотосесію. Все було таємно, ніхто зі сторонніх про це не знає. Переможець був у захваті, як і всі попередники!

"Золотий м'яч-2021": визначився офіційний транслятор церемонії нагородження в Україні

Футбольні фанати також не стримають захоплення, коли дізнаються особу володаря 65-го "Золотого м'яча". Я у цьому впевнений. Чи буде це перший "Золотий м'яч" для тріумфатора? Гарна спроба", – розповів Ферре у коментарі Telefoot.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Нагадаємо, результати голосування за "Золотий м'яч-2021" оголосять сьогодні, початок церемонії о 21:30. Серед фаворитів лише Мессі може похизуватися такою нагородою (6 перемог), а Лєвандовскі, Жоржінью і Бензема сподіваються на дебютний приз.

Золотий м'яч-2021: авторитетне видання привідкрило ширму з 5-ма фіналістами, а букмекери вже "визначили" переможця