УКР РУС

Фанати тріумфатора Ліги Європи демонстрували нацистські вітання на матчі ЛЧ – клуб виступив із заявою

14 вересня 2022 Читать на русском

Деякі відморожені "вболівальники" Айнтрахта продемонстрували огидну поведінку на матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Марселя.

Кілька фанатів Айнтрахта ще до початку гри з Марселем почали провокувати французьких уболівальників. Зокрема, вони вдались і до огидних нацистських вітань.

Будинок Мюллєра пограбували під час матчу Баварії проти Барселони – неприємний сюрприз у день народження

Німецький клуб відреагував на таку поведінку своїх фанатів: "Айнтрахт Франкфурт виступає за толерантність та різноманіття і займає чітку позицію проти расизму, антисемітизму та дискримінації. Клуб чітко дистанціюється від одиночного інциденту перед матчем Ліги чемпіонів Марсель – Айнтрахт, коли був продемонстрований жест, який можна було зрозуміти як нацистське вітання. Антисемітські ідеї різко контрастують з однозначними та непохитними цінностями клубу.

Людина, яка була на відео, повідомила про себе представникам фан-руху Айнтрахта під час першого тайму і категорично спростувала звинувачення в антисемітських намірах. Айнтрахт детально вивчить цю ситуацію і версію цієї особи", – йдеться у заяві клубу з Франкфурта.

До слова, Айнтрахт мінімально обіграв Марсель у матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Клуб з Франції має 0 очок після 2 турів, тоді як франкфуртці набрали перші три пункти.

Ліверпуль вигриз перемогу над Аяксом в ЛЧ, форварди Брюгге диво-розгромом Порту закривають Яремчуку шлях в основу