УКР РУС

Фанати Гамбурга розмітають квитки на матчі Шахтаря у Лізі чемпіонів – не знаючи суперників, придбали вже 10 000 пакетів fire

19 серпня 2023 Читать на русском

Шахтар активно готується завойовувати любов німецьких вболівальників.

Як повідомлялось раніше, Шахтар гратиме домашні матчі групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2023/24 у німецькому Гамбурзі на арені Фолькспаркштадіон. Напередодні "гірники" запустили продаж квитків на поєдинки найпрестижнішого євротурніру і за перший день зуміли реалізувати 10 тисяч пакетів (3 квитки на поєдинки групового етапу у Гамбурзі), інформує прес-служба донеччан.

Шахтар офіційно визначився з місцем проведення матчів Ліги чемпіонів

Ціна на пакети стартує від 78 євро і доходить до 1440 євро. Придбати їх можна за посиланням. До слова, Фолькспаркштадіон може вмістити 51 500 глядачів на міжнародних матчах (минулорічна "домашня" арена "гірників" у єврокубках – Стадіон Війська Польського імені маршала Юзефа Пілсудського у Варшаві – мала близько 32 000 посадкових місць).

Цікаво, що першими покупцями стали в основному німецькі вболівальники – 1 етап продажу, який триватиме до 23 серпня, дає право на придбання перепусток власникам абонементів Шахтаря і Гамбурга та членам клубу HSV.

На другому етапі (24–31 серпня) квитки надійдуть у вільний продаж (у разі наявності). Один уболівальник зможе придбати 4 пакети Ліги чемпіонів. Подальші етапи продажу будуть відомі після жеребкування групового раунду, який відбудеться 31 серпня у швейцарському Ньйоні.

Нагадаємо, востаннє Фолькспаркштадіон приймав матч Ліги чемпіонів у далекому 2006 році. Тоді у грудні Гамбург здолав московський ЦСКА з рахунком 3:2.

Шахтар втримав перемогу над Олександрією – Чигринський повернувся в основу, "гірники" ледь не зіграли внічию після 2:0