УКР РУС

Ейбар сенсаційно розтрощив Реал, Уеска та Леванте розійшлись результативною нічиєю: 13 тур Ла Ліги, матчі суботи

24 листопада 2018 Читать на русском

В матчах 13 туру Ла Ліги Реал на виїзді розгромно поступився Ейбару та перервав свою 4-х матчеву переможну серію, Валенсія легко перемогла Райо Вальєкано, Уеска та Леванте не змогли виявити сильнішого. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 13 тур

Ейбар – Реал – 3:0

Голи: Ескаланте, 16, Енріч, 52, Кіке, 57

Валенсія – Райо Вальєкано – 3:0

Голи: Міна, 35, 61, Гамейро, 76

Уеска – Леванте – 2:2

Голи: Рівера, 26, Ечеіта, 52 – Рожер, 45, Боатенг, 74

Початок гри був за господарями і вже на 3 хвилині Кіке влучив у стійку воріт Куртуа. А трохи згодом Ескаланте вивів Ейбар вперед в рахунку після відскоку від воротаря. Реал активізувався і нагоду зрівняти рахунок втратив Бейл, однак воротар врятував після удару валійця зі штрафного. А по перерві Енріч подвоїв перевагу Ейбара, а за 5 хвилин асистував Кіке, який довів рахунок до розгромного. Таким чином Ейбар перервав 4-х матчеву переможну серію Реала і завдав першої поразки Соларі на чолі мадридського клубу.

Соларі найкраще стартував серед усіх тренерів Реала в історії

Матч між Валенсією та Райо Вальєкано проходив досить конкурентно, але клас господарів відчувався дуже сильно. До 30-х хвилин мадридці трималися, але на 35-й Санті Міна отримав своєчасний "черпачок" у вільну зону від Родріго та відкрив рахунок – 1:0. На 61-й все той же Санті подвоїв перевагу, зігравши на добиванні після кутового, після чого герой зустрічі пішов на заміну. Замість нього вийшов Кевін Гамейро, який на 76-й вирвався з Родріго в контратаку два в два та замкнув його передачу – 3:0. Даний гол встановив остаточний рахунок у зустрічі.

Уеска та Леванте розійшлись результативною нічиєю. Рівера вивів Уеску вперед в рахунку, але під завісу першого тайму Рожер вирівняв ситуацію. Другий тайм пройшов за схожим сценарієм: Ечеіта знову вивів Уеску вперед, але Боатенг через 4 хвилини після виходу на поле врятував нічию для левантійців.

Таким чином, Ейбар впритул наблизився до Реала, набравши 18 очок і піднявшись на 7 місце. "Королівський" клуб з 20 пунктами розташувався на сходинку вище. Валенсія ж набрала 17 очок та піднялася на 8 позицію, в той час як Райо Вальєкано залишився на передостанній. В активі "блискавок" лише 7 очок. Леванте набрав 18 очок і піднявся на 7 місце, Уеска з 7 пунктами замикає турнірну таблицю.