УКР РУС

Арсенал у меншості втримав нічию із Лідсом, Вест Хем без Ярмоленка мінімально здолав Шеффілд Юнайтед

22 листопада 2020 Читать на русском

В рамках недільної програми 9-го туру АПЛ відбулось три матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 9-й тур

Фулхем – Евертон – 2:3

Голи: Б. Рід, 15, Лофтус-Чік, 70 – Калверт-Льюїн, 1, 29, Дукуре, 35

Нереалізований пенальті: Кавалейру, 68 (Фулхем)

Шеффілд Юнайтед – Вест Хем – 0:1

Гол: Аллє, 56

Лідс – Арсенал – 0:0

Вилучення: Пепе, 52 (Арсенал)

Фулхем у рідних стінах приймав Евертон. Вже на першій хвилині матчу гості відкрили рахунок – відзначився Калверт-Льюїн, який замкнув простріл Рішарлісона у штрафний майданчик. На 15-й "дачники" зрівняли завдяки голу Боббі Ріда. Проте, довго радіти їм не довелось – на 29-й Калверт-Льюїн записав до свого активу дубль, а трохи згодом перевагу закріпив Дукуре – 1:3.

Динамо не відпустило Миколенка в Манчестер Юнайтед – манкуніанці робили пропозицію щодо захисника

У другому таймі господарі відчайдушно намагались зрівняти і під час контратаки на 68-й заробили одинадцятиметровий, але його не зумів реалізувати Кавалейру – удар не вийшов і м'яч пролетів високо над поперечиною. Це не засмутило "дачників" і за дві хвилини вони таки відквитали один гол – Лофтус-Чік замкнув простріл Лукмана у карний майданчик. Цей гол став останнім у матчі і фінальний свисток зафіксував перемогу Евертона – 2:3.

Шеффілд Юнайтед зустрічався із Вест Хемом. Перша половина зустрічі була безгольовою, і команди пішли на перерву із нульовим рахунком. На початку другого тайму Аллє підхопив м'яч у штрафному майданчику і миттєво вистрілив у праву дев'ятку – без шансів для голкіпера. "Клинки" до останніх хвилин матчу відчайдушно намагались зрівняти рахунок, але ворота "молотків" у цій зустрічі залишились неприступною фортецею.

Нагадаємо, що українець Андрій Ярмоленко перед матчем збірної України із Німеччиною отримав позитивний тест на COVID-19 і зараз перебуває на карантині.

Арсенал завітав у гості до Лідса. Перший тайм минув без особливої гостроти – команди виглядали рівними і було важко віддати комусь перевагу. Одразу після перерви "каноніри" залишились у меншості – пряму червону за навмисний удар головою по обличчю отримав Пепе. Підопічні Марсело Б'єлси одразу кинулись в атаку, щоб використати перевагу. Двічі вони ледь не забили, але лондонцям пощастило – Родріго з вбивчої відстані влучив у поперечину, а удар Бемфорда взяла на себе стійка. Зрештою, фінальний свисток зафіксував безгольову нічию – 0:0.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ