УКР РУС

Евертон отримав рекордне покарання за фінансові порушення – команда Миколенка впаде на дно таблиці АПЛlight

17 листопада 2023 Читать на русском

Евертон, за який виступає Віталій Миколенко, дізнався покарання від АПЛ за недотримання вимог фінансового фейр-плей.

Комісія АПЛ після розслідування визнала Евертон винним у порушенні вимог фінансових правил. Як покарання з "ірисок" знімуть 10 очок. Це призведе до падіння на дно турнірної таблиці (в Евертона та Бернлі буде по 4 пункти). Окрім того, це рекордне покарання за подібні порушення (таку ж кількість очок знімали з Портсмута в 2010-му).

ФІФА отримала нового спонсора – рекордні в історії гроші заплатить країна, якій нещодавно віддали чемпіонат світу

"Евертон шокований і розчарований рішенням комісії Прем’єр-ліги. Клуб вважає, що Комісія наклала абсолютно непропорційну та несправедливу спортивну санкцію. Клуб вже заявив про намір оскаржити це рішення. Зараз розпочнеться апеляційний процес, і справу буде розглянуто Апеляційною радою", – йдеться у повідомленні на офіційному сайті Евертона.

Також мерсисайдський клуб пригрозив, що буде з великим інтересом стежити за рішеннями, ухваленими в будь-яких інших випадках, що стосуються правил прибутку та сталого розвитку АПЛ. Евертон залишив за собою право утриматися від коментарів на час розгляду апеляції.

Гвардіола здивував оцінкою Мудрика, Русин з Беллінгемом доводить до екстазу, Миколенко і Зінченко творять 4 голи за день