УКР РУС

Евертон офіційно отримав другий очковий штраф у сезоні – команда Миколенка знову наблизилася до зони вильотуlight

8 квітня 16:15 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Евертон продовжує переживати гойдалки в турнірній таблиці через кабінетні штрафи.

АПЛ виписала "ірискам" новий штраф на 2 очки через порушення правил прибутковості та сталого розвитку (PSR), інформує The Athletic. Згодом надійшло офіційне підтвердження. Команда Миколенка опустилася на 16-ту сходинку і має всього 2 пункти запасу над зоною вильоту.

Мудрик на порозі значно страшнішого покарання, ніж у Миколенка – Челсі має знайти 200 млн, група гравців у зоні ризику

Евертон опублікував фінансовий звіт за минулий сезон, який виявив збитків на 89,1 млн фунтів. "Стеля" АПЛ передбачає максимум 105 млн фунтів за три сезони. Загальний борг Евертона складає 330,6 млн фунтів, але керівництво апелює до наслідків пандемії COVID-19, війни в Україні і витрат на будівництво нового стадіону.

Для клубу це вже другий штраф у нинішній кампанії. Перший складав 10 очок, але після апеляції його зменшили до 6. Евертон має право оскаржити і це рішення упродовж 7 днів. Також АПЛ карала прямого конкурента "ірисок" – Ноттінгем Форест на 4 пункти. Під підозру підпадають ще Манчестер Сіті та Челсі.

Помилка Забарного призвела до поразки Борнмута, Миколенко видав потужний матч і переміг Бернлі, Ярмолюк зіграв 18 хвилин

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ