УКР РУС

Еспаньйол – Зоря – 3:1 – відео голів та огляд матчу

22 серпня 2019 Читать на русском

Еспаньйол переміг Зорю у першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи 2019/20. Дивіться відео голів та огляд матчу Еспаньйол – Зоря на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Еспаньйол – Зоря на "Футбол 24", стартував 22-го серпня о 22:00 за київським часом. Зустріч проходила на стадіоні Корнелья-Ель-Прат у Барселоні. Переможець цього протистояння плей-офф кваліфікації вийде у груповий турнір Ліги Європи 2019/20.

Еспаньйол переграв Зорю в матчі плей-офф Ліги Європи – Шевченко парирував пенальті та зберіг шанси на диво

На 38-й хвилині Зоря відкрила рахунок. Швидка контратака луганців завершилася ефектною скидкою п'ятою у виконанні Кабаєва, а Владислав Кочергін сильним ударом розстріляв ворота Дієго Лопеса. Перший тайм завершився перемогою команди Віктора Скрипника.

На 58-й хвилині Еспаньйол забив у відповідь. Екс-нападник Шахтаря Факундо Феррейра ударом головою замкнув подачу з флангу. Еспаньйол відчутно додав та забив ще двічі.

На 76-й хвилині Микита Шевченко парирував пенальті від Гранеро, але через 3 хвилини все ж пропустив. Хаві Лопес вразив ближній кут воріт Зорі та вивів Еспаньйол вперед. І практично тут же Варгас обвідним ударом забив третій гол у ворота Микити Шевченка. 3:1 – перемога господарів.

Матч-відповідь Зоря – Еспаньйол пройде 29 серпня у Запоріжжі.

Еспаньйол – Зоря – відео голів та огляд матчу