УКР РУС

Торіно завдяки черговому голу Влашіча переміг Лечче, Емполі розписав четверту поспіль нічию у Серії А

5 вересня 2022 Читать на русском

В рамках завершальної програми 5-го туру в Серії А провели кілька матчів. Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2022/23, 5-й тур

Салернітана – Емполі – 2:2

Голи: Маццокі, 39, Діа, 61 – Сатріано, 31, Ламмерс, 81

Торіно – Лечче – 1:0

Гол: Влашіч, 40

Емполі приїхав у гості до Салерно, намагаючись перервати серію з трьома нічиїми поспіль і здобути першу перемогу в сезоні. Салернітана на старті чемпіонату грала приблизно на тому ж рівні, але одного разу виграти команда змогла. Нині випав ідеальний момент, щоб зробити це ще раз – втім, на 31-й хвилині матчу господарі пропустили внаслідок подачі від Хендерсона й замикання у виконанні Сатріано.

Відіграти цей гол вдалося вже на 39-й зусиллями Маццокі, якому при зміщенні з флангу в штрафний вдалося переграти трьох захисників. Відпочивати команди відправились за нічийного рахунку, а на початку другого тайму Салернітана ще й вперед вирвалась – це Діа після розіграшу кутового замкнув крос від Вільєни. Втім, втримати перемогу господарям не вдалося – на 81-й хвилині Ламмерс відкрився перед карним майданчиком і пробив, а м'яч завдяки рикошету полетів у протихід голкіперу. 2:2! Саме з цими цифрами на табло матч і добіг кінця.

Програму 5-го туру Серії А закривав поєдинок у Турині, де місцевий Торіно приймав Лечче. Останній після повернення в еліту не здобув жодної перемоги, однак команда дала бій Інтеру й відібрала очки у Наполі. На легку прогулянку "бики" не розраховували.

Матч підтвердив прогнози. Суперники грали на рівних, практично ні в чому не поступаючись один одному, Тим не менш, перервати безвиграшну серію Лечче не вдалося. На 40-й хвилині гості пропустили гол внаслідок проникної передачі Войводи під удар Влашічу з лівого краю штрафного – Нікола поцілив у дальній кут, забивши у третьому матчі поспіль. 1:0! Саме з цим рахунком матч і добіг кінця. Торіно святкує мінімальну перемогу.

Аталанта здолала Монцу та очолила Серію А – Маліновський розкрився у новій ролі та крутим пасом дав переможний імпульс