УКР РУС

Екс-зірку Металіста Шав'єра звинувачують у побитті сімейної пари

17 лютого 2022 Читать на русском

Колишній півзахисник Металіста та низки бразильських клубів Клейтон Шав'єр втрапив у скандал. Його підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень парі.

38-річний бразилець побив сімейну пару, яка святкувала день народження в одному з барів у місті Сан-Жозе-да-Тапера, що в Бразилії, інформує Lance.

Ярославський зробив заяву щодо смертельної ДТП за участю його кортежу: "Складається відчуття, що винного вже знайшли"

Перші розбіжності між парою та футболістом трапились 27 листопада минулого року після фіналу Копа Лібертадорес між Фламенго і Палмейрасом. Деталі цього інциденту не повідомляються. Продовження було 29 січня. Пара святкувала день народження та вирушила в бар, де натрапила на Шав'єра. Між чоловіками знову були розбіжності і все переросло в агресію під впливом алкоголю.

Марія Хосе да Сілва, постраждала жінка, розповіла, як це було: "Я встала з-за столу і пішла поговорити з двоюрідним братом. Коли я повернулась, Клейтон вже був за моїм столом. А коли я повернулась вдруге, то між моїм чоловіком і ним вже був конфлікт".

Жінка написала відповідну заяву у поліцію на екс-футболіста, правоохоронці почали розслідування інциденту.

"В Україні дві біди – олігархи і злий сусід": словак, який грав серцем у Кварцяного, втратив пам'ять і реалізувався в IT