УКР РУС

Екс-тренер збірної України назвав, чого не вистачає Динамо на старті сезону

3 листопада 2022 Читать на русском

Колишній тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець поділився думками щодо виступів київського Динамо у сезоні 2022/23.

"Після того, як стали відомі результати жеребкування групового раунду Ліги Європи, всі в один голос говорили, що Динамо вийде до плей-офф турніру. Та й у чемпіонаті "біло-синім" пророкували звання головного фаворита, оскільки кістяк команди зберігся. Але насправді все виявилося не так, як передбачалося.

"У Суркіса є питання до Луческу": Циганик розповів, коли румунський тренер покине Динамо

На це запитання може дати відповідь лише головний тренер. Мені, як людині збоку, здається, що треба було посилити деякі позиції, освіжити команду. Впадає в око те, що динамівцям не вистачає емоцій, азарту…

Незабаром в нашому чемпіонаті розпочнеться пауза, тому було б цікаво дізнатися справжні причини провалу команди, яка була на ходу, обіграла у кваліфікації Ліги чемпіонів той самий Фенербахче, Штурм, але після Бенфіки все розвалилося – і почався спад", – поділився Ковалець у коментарі Рейтинг Букмекерів.

Додамо, що Динамо достроково припинило боротьбу за вихід бодай до Ліги конференцій. Погано все і в чемпіонаті – 8 місце та 13 очок після 8 зіграних матчів.

Динамо – Фенербахче: анонс матчу Ліги Європи