УКР РУС

Екс-тренер Шахтаря став фаворитом на заміну Хаві – Барселона просить агентів прибрати захмарну клаусулу

17 лютого 13:27 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Барселона серйозно звузила коло претендентів на посаду головного тренера.

Президент "кулес" Жоан Лапорта і спортивний директор Деку зійшлися на кандидатурі Роберто Де Дзербі, інформує AS. Каталонцям імпонує харизматичність, ігровий стиль та довіра до молоді з боку колишнього тренера Шахтаря.

Де Дзербі влаштував істерику через трансферну імпотенцію Брайтона – керівництво ігнорувало забаганки екс-тренера Шахтаря

На тижні керівництво Барселони провело зустріч з представниками Де Дзербі, які проявили інтерес до співпраці. Втім, на заваді стоїть контракт італійця з Брайтоном до 2026 року. У ньому передбачена клаусула на 10 млн євро, які зараз є непідйомними для "кулес". Агенти Де Дзербі пообіцяли спробувати домовитися з Брайтоном щодо значно меншої компенсації. Якщо їм це вдасться, то саме італієць повинен замінити Хаві влітку.

Іншим реалістичним варіантом для Барселони є Хансі Флік. Останнім часом кар'єра німця пішла на спад, але його можна запросити безкоштовно.

Хто очолить Барселону після Хаві – "пограбування" Зінченка, сенсаційний камбек Моурінью чи повторення трюку з Гвардіолою