УКР РУС

Екс-капітан Манчестер Юнайтед закликав клуб позбутися Роналду: "Він не може змиритися, що більше не є зіркою"

23 жовтня 2022 Читать на русском

Гарі Невілл, який пліч-о-пліч виступав із Кріштіану Роналду в МЮ, вважає, що настав час для прощання.

"Небагато вболівальників Манчестер Юнайтед зараз поставили б Роналду до стартового складу. Команді краще без нього – вони забивають більше голів і набирають більше очок без нього. Нинішній Манчестер Юнайтед є кращою командою без Кріштіану.

Манчестер Юнайтед був готовий відпустити Роналду безкоштовно – португалець виявився нікому не потрібен

Як на мене, в Еріка Тен Хага не було іншого виходу. Це вже вдруге Роналду залишив стадіон до фінального свистка. Це неприйнятно.

На мою думку, єдине, що можуть зробити клуб і Роналду – зустрітися наступного тижня і припинити співпрацю. Закінчіть усе це, або укладіть перемир'я до кінця чемпіонату світу, після чого попрощайтеся. Це має закінчитися.

Очевидно, що Кріштіану вже не є тим великим гравцем, яким був раніше. Роналду не може змиритися з тим, що більше не є зіркою в команді Манчестер Юнайтед, тому йому доведеться піти. Ось і все", – цитує Невілла Sky Sports.

Нагадаємо, 37-річний Роналду відмовився вийде на заміну в матчі АПЛ проти Тоттенхема. За це Ерік Тен Хаг відсторонив його від тренувань з першою командою і не взяв на гру з Челсі. Також нападник заплатить штраф у сумі близько мільйона фунтів.

Угода Кріштіану з МЮ чинна до літа 2023-го. У поточному сезоні Роналду зіграв 8 матчів АПЛ, забив 1 гол (у всіх турнірах – 12 поєдинків, 2 голи, 1 асист).

Челсі втратив перемогу над Ман Юнайтед у драматичному матчі АПЛ – рятівний гол Каземіро, травма і сльози чемпіона світу