УКР РУС

Екс-гравця збірної Бразилії викрали через зв'язок із заміжньою жінкою: "Вони били мене прикладами по голові"bomb

19 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Колишній півзахисник збірної Бразилії, Валенсії та Аяччо Марселінью Каріока поплатився за свої розваги з чужою дружиною.

Бразилець відвідував захід на одному зі стадіонів Сан-Паулу і не повернувся додому. Поліція знайшла в місті покинутий автомобіль Каріоки. Самого екс-футболіста вважали зниклим безвісти.

Голкіпер ПСЖ став жертвою зухвалого нападу грабіжників – гравцю погрожували ножем

Як повідомляє Globo, у ході розслідування правоохоронці заарештували кількох осіб, а через кілька годин Марселінью вийшов на зв'язок. Він розповів, що на заході познайомився з заміжньою жінкою, а викрадення організував її чоловік. Під його оком красувався синець. Каріока заявляв, що викрадачі вимагали грошей та погрожували пістолетом.

"Вони били мене прикладами по голові, а коли я сів у машину, вони одягли на мене капюшон, і я нічого не бачив. Я хвилювався не про гроші, а про своє життя. Я сказав їм, що просто хочу, щоб вони мене звільнили. Це нелегко, коли тобі весь час приставляють пістолет до голови", – цитує гравця Marca.

Поліція штату Сан-Паулу повідомила на прес-конференції, що п'ятьох людей було заарештовано за звинуваченнями у вимаганні та викрадення. Каріока перерахував злодіям близько 40 тисяч реалів (8 тисяч доларів) за своє звільнення.

Нагадаємо, що Марселінью Каріока виступав за Валенсію, Аяччо, Корінтіанс та Фламенго. За збірну Бразилії він зіграв у чотирьох матчах, в яких забив два голи.

Марсело організував путівку у фінал клубного ЧС для Флуміненсе – рекорд екс-зірки Ювентуса, жах від захисника Шахтаря