УКР РУС

Екс-гравець збірної Англії знищив ван Дейка за гру проти Лідса

14 вересня 2020 Читать на русском

Колишній форвард Астон Вілли та збірної Англії Габріель Аґбонлахор відверто прокоментував гру Вірджила ван Дейка у матчі першого туру проти Лідса.

"Всі знають, що Вірджил ван Дейк – видатний захисник. Коли він володіє м'ячем, то може переводити його на інший фланг, а коли він працює в обороні, то ніхто не хоче йому протистояти.

"Салах розпочав сезон голодним": Аліссон – про розкішну гру єгиптянина у матчі Ліверпуль – Лідс

Але вчора мені здалося, що він зіграв зарозуміло. Те, як він помилився, подарувавши гол Лідсу, виглядало, наче він подумав: "Ми граємо проти Лідса, це буде легка перемога, я можу дозволити собі розслабитися".

І в цьому матчі він дійсно знизив вимоги до себе. Він чудовий захисник і увійде в історію як один з найкращих представників своєї позиції. Однак коли люди ставлять його в один ряд з Ріо Фердінандом або Венсаном Компані.

Ван Дейк чудовий, але його поки що не можна ставити на один рівень з Ріо і Венсаном. Ліверпуль в цілому вчора зарозуміло діяв в обороні. Наче не розуміючи, наскільки хороший Лідс. Тепер команди будуть більш уважні до Лідса та й Ліверпулю це відкриє очі", – цитує слова Габріеля Аґбонлахора Talksport.

Ліверпуль у божевільному матчі перестріляв Лідс завдяки хет-трику Салаха, Арсенал влаштував розгром Фулхему