УКР РУС

Екс-голкіпер збірної України: Лунін показав, що ще не готовий до рівня національної команди

13 листопада 2020 Читать на русском

Колишній воротар "синьо-жовтих" Ілля Близнюк поділився враженнями від поразки у товариському матчі з Польщею та від гри Андрія Луніна.

Товариські матчі
завершено
-

"Матч дав багато інформації для роздумів нашому тренерському штабу. Особливо доведеться задуматися про дії деяких футболістів, які грали в першому таймі. Їхня гра показала, що поки до рівня збірної їм дуже далеко. Не хочеться називати прізвища, але це було прекрасно видно для багатьох. Молодіжний експеримент з точки зору інформації вдався, а от з результатом не склалося.

Шуховцев: Лунін зуміє довести, що помилка з Польщею – прикра випадковість

Поляки застосували тактику, яку ми використовували в попередніх поєдинках зі збірними Іспанії та Німеччини: щільна гра в обороні з швидкими виходами в контратаку. І це їм принесло результат, поляки використовували свої моменти і помилки Луніна. Ті аванси, які йому виписують, не виправдовують себе. Потрібно доводити на ділі, а зараз він показав, що ще не готовий до рівня національної команди", – цитує Іллю Близнюка UA-Футбол.

Зауважимо, Андрій Лунін припустився помилки, після якої "синьо-жовті" пропустили перший м'яч, а в кінцевому підсумку збірна програла з рахунком 0:2. Тепер на збірну України очікують два заключні поєдинки Ліги націй: проти Німеччини 14 листопада та зі Швейцарією 17-го.

Як Зідан відреагував на гру Луніна, і що чекає далі: Польща вибухнула після фіаско України, а з Реала зателефонували