УКР РУС

Джулай озвучив головні побоювання щодо збірної України перед Євро-2020

31 грудня 2020 Читать на русском

Відомий коментатор Дмитро Джулай поділився своїми думками щодо участі "синьо-жовтих" на Євро-2020.

"Мене хвилює найбільше кадрове питання, те, у якому стані будуть наші ключові футболісти на кожній позиції – від воротаря до форварда. Якщо у Пятова будуть помилки, то хто замінить його? Лунін без практики? Воротарі Динамо і Шахтаря, які помиляються?

Джулай підкреслив необхідність ігрової практики для Зінченка та назвав важливу умову для трансферу з Манчестер Сіті

Якщо далі йти, то немає практики у Зінченка. Якщо Коваленко перейде в Аталанту взимку, то чи буде отримувати там ігровий час? Яремчук? Тут можна бути впевненим, хоча й він хоче піти з Гента, але принаймні видно, що він працює. Чи не в кожному матчі Роман показує хороший рівень – питань немає.

Зрозуміло, що стоїть і питання про фланги – у Ярмоленка проблеми в Англії. Лише нещодавно вийшов у старті Вест Хема. Інколи буває навпаки – немає практики у клубі, а у збірній показує гру. Питань дуже багато, а відповіді ми будемо отримувати протягом наступних місяців і під час чемпіонату.

Македонці, які дебютуватимуть, вони битимуться, адже там є кому. Група досить збалансована. Австрія – організована команда, вміє як розігрувати м'яч, так і грати жорстко. Зрештою, завжди хочеться, щоб національна команда виступала гідно на таких турнірах", – сказав Джулай в ефірі Youtube-програми Ліберо 20-21.

Зауважимо, на Євро-2020 збірна України протистоятиме Нідерландам, Австрії та Північній Македонії. Турнір для "синьо-жовтих" розпочнеться 13 червня 2021 року.

"Хай тішаться сц*куни!": Лізі націй – бойкот, Швейцарії та УЄФА – ганьба, або Істерика після 0:3 для збірної України