УКР РУС

Джеррард – про звільнення Лемпарда: Не перша така історія в Челсі – нічого дивного

26 січня 2021 Читать на русском

Головний тренер шотландського Рейнджерс Стівен Джеррард поділився думками щодо рішення Челсі попрощатися з Френком Лемпардом.

"Звичайно, мені шкода Френка. Це мій колишній партнер по команді, якого я дуже поважаю. Але, знаючи цього хлопця, я думаю, що він дуже скоро повернеться. Він струсить з себе пил і знову втягнеться в цю справу. Він використає цей час, щоб провести його з сім'єю.

Лемпард не зміг попрощатися з футболістами Челсі

Відчуваю розчарування. Відставка сталась практично відразу після вдалого результату (перемога у матчі Кубка Англії проти Лутон Таун, – прим.). Але я не знаю всіх нюансів. Не знаю, як він переживав те, що відбувається, які у нього були стосунки з усіма в клубі. Мені здавалося, що у Челсі є можливість підтримати Лемпарда в такий важкий період, але вони вчинили інакше. Хоча в Челсі це далеко не перша подібна історія, так що нічого дивного", – цитує Джеррарда видання Goal.

Нагадаємо, Челсі оголосив про звільнення Лемпарда 25 січня. Минулого сезону "сині" під керівництвом Френка фінішували четвертими у підсумковій таблиці АПЛ. У нинішній кампанії справи йшли не надто добре – 9 сходинка після 19-ти зіграних турів. Від зони Ліги чемпіонів лондонців відділяє 5 очок.

Сульшер вперше побив Клоппа, Ілічіч посадив Маліновського і приструнив Мілан, старання Ярмоленка – огляд вікенду