УКР РУС

Дженоа знайшла нападника – рятувати Шевченка їде родич легендарного форварда 90-х

7 січня 2022 Читать на русском

Один із найкращих італійських нападників невдовзі приєднається до команди Андрія Шевченка.

Дженоа планувала повернути Кшиштофа Пйонтека, але поляк вирішив приєднатися до Фіорентини. Генуезці ж знайшли дуже перспективну альтернативу. Гравцем команди стане Келвін Єбоа, стверджує Джанлука Ді Марціо.

Шевченко втратив трансферну ціль – форвард з досвідом гри за Дженоа обрав інший клуб Серії А

За інформацією джерела, італієць з ганським корінням вже на шляху в новий клуб. Дженоа узгодила всі деталі трансферу з австрійським Штурмом. Сума компенсації становить 6,5 млн євро. Найближчим часом 21-річний нападник пройде медогляд та підпише контракт.

Варто зауважити, що Келвін – племінник Тоні Єбоа, одного з найкращих футболістів у історії збірної Гани, зірковий форвард 90-х, який двічі ставав найкращим бомбардиром Бундесліги. Новачок Дженоа має італійське громадянство, але ніколи не грав на Апеннінах на професіональному рівні. Виступає за молодіжку "Скуадри Адзурри".

У нинішньому сезоні Келвін Єбоа провів 28 матчів на клубному рівні, ставши автором 14 голів та 8 асистів. Це робить новачка Дженоа другим найрезультативнішим форвардом з італійським паспортом. Кращі показники лише у Чіро Іммобіле.

"Шевченко, безумовно, цікавий наставник" – Польща офіційно визначилася з кількома кандидатами на тренера збірної