УКР РУС

Сассуоло завдяки шедевру Берарді здолав Сампдорію, Кротоне у божевільному матчі із сімома голами перестріляв Парму

24 квітня 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 33-го туру Серії А було проведено кілька поєдинків. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 33-й тур

Дженоа – Спеція – 2:0

Голи: Скамакка, 63, Шомурудов, 86

Парма – Кротоне – 3:4

Голи: Ернані, 29, Жервінью, 50, Міхейле, 54 – Магальян, 15, Сімі, 42, 69, (пен), Унас, 45+2

Сассуоло – Сампдорія – 1:0

Гол: Берарді, 69

Спеція на виїзді зустрічалась із Дженоа. У першому таймі варто виділити лише гол Пандева на 28-й хвилині, який був скасований після перегляду VAR на предмет офсайду.

Маліновський знову зацікавив Інтер – на українця встановили чималий цінник

Після перерви "грифони" таки вирвались уперед – Скамакка своєчасно опинився на добиванні у штрафному суперника, й з вбивчої відстані спрямував м'яч у сітку. Під завісу поєдинку ще й Шомурудов майстерно реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, та закріпив перевагу господарів. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Дженоа – 2:0.

Парма у рідних стінах приймала Кротоне. Вже на 14-й хвилині гості вийшли уперед завдяки голу Магальяна. У середині тайму пармезанці зуміли зрівняти, однак довго радіти їм не судилось – на 42-й Сімі знову вивів Кротоне уперед, а на 45+2 перевагу закріпив Унас, який забив гол у роздягальню.

Одразу по перерві один гол відквитав Жервінью, а трохи згодом рівновагу у матчі зумів відновити Міхейле. На 69-й рефері призначив пенальті за фол у штрафному. Його без особливих проблем реалізував той же Сімі, записавши до свого активу дубль. Цей гол став останнім у матчі. У підсумку – перемога Кротоне – 3:4.

Завершував ігровий день поєдинок Сассуоло – Сампдорія. Перша половина зустрічі була безгольовою, хоч моменти були в обох команд. У господарів кілька разів небезпечно стріляв Траоре, а у генуезців шанси мали Янкто та Кандрева.

У другому таймі гольова засуха тривала до 69-ї хвилини, коли Берарді з меж карного майданчика завдав шедеврального удару через себе. Гості одразу кинулись в атаку, але до кінця матчу нічого створити так і не змогли. Мінімальна перемога Сассуоло.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ