УКР РУС

Дженоа веде перемовини з гравцем збірної Німеччини – Шевченко може не дочекатися елітного підсилення

13 січня 2022 Читать на русском

Генуезці продовжують шукати варіанти на ринку, щоб врятуватися від вильоту з Серії А.

Італійські та німецькі ЗМІ в один голос повідомляють, що Дженоа веде переговори з Надімом Амірі. За інформацією Джанлуки Ді Марціо, сторони вже узгодили трансфер, а футболіст незабаром пройде медогляд в Генуї. Втім, Kicker заперечує факт домовленості – переговори лише стартували.

Амірі розкрився у Хоффенхаймі і влітку 2019-го пішов на підвищення в Байєр. Після двох непоганих сезонів за Леверкузен атакувальний хавбек випав з основного складу Байєра. Новий тренер у цій Бундеслізі лише двічі випустив Надіма в стартовому складі. Тому Амірі зацікавлений у зміні клубу.

Шевченко та Дженоа ведуть переговори щодо розірвання контракту – на кону шалена компенсація

Амірі був важливим гравцем молодіжної збірної Німеччини, а потім викликався в головну команду країни. Минулого року він виступав за Німеччину на Олімпіаді. Надім здатен зіграти на будь-якій позиції у півзахисті.

Такий трансфер неабияк підсилив би атаку Андрія Шевченка, однак український фахівець може не дочекатися новачка. Джанлука Ді Марціо переконує, що Шева залишається під загрозою звільнення, а фаворитом йому на заміну став Бруно Лаббадія.

Шевченко зазнав ще більшого тиску – Дженоа приписують інтерес до чотирьох тренерів, які можуть замінити українця