УКР РУС

"Дякую, що попередили": Спаллетті саркастично прокоментував новий контракт із Наполі

8 травня 2023 Читать на русском

Лучано Спаллетті не впевнений, чи варто йому продовжувати роботу з Наполі після виграшу Скудетто.

Контракт Спаллетті з Наполі закінчувався наступного літа, і у клубу було право продовжити угоду ще на 1 рік в односторонньому порядку. Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс цим правом скористався, про що попередив тренера корпоративною поштою.

"Марадона святкував і напивався б з нами!": культовий працівник Наполі – про заборонену їжу та Скудетто

Але самому Спаллетті такий підхід не сподобався. Тренер Наполі вважає, що президенту клубу варто було проявити більше поваги і повідомити про це рішення при особистій зустрічі. Крім того, Спаллетті не впевнений, чи варто йому продовжувати роботу з командою після виграшу Скудетто – тренер хотів би обговорити подальші плани керівництва стосовно розвитку спортивного проекту і трансферної кампанії клубу.

"Немає проблем. У них була ця опція, і вони нею скористалися. Дякую, що попередили мене", – цитує Спаллетті Football Italia, посилаючись на DAZN.

Пізніше тренер Наполі пояснив свою відповідь: "Я так відповів, тому що журналісти запитували мене про речі, які їх не стосуються".

Нагадаємо, що за чотири тури до фінішу сезону Наполі достроково виграв свій третій чемпіонський титул у клубній історії.

Наполі виграв перший матч у статусі чемпіона – Осімхен зрадив принципам і побив рекорд легендарного бомбардира