УКР РУС

"Думаю, він вже не повернеться": Гура – про зіркових легіонерів Олександрії та напад Росії на Україну

13 березня 2022 Читать на русском

Головний тренер "містян" Юрій Гура розповів про поточний стан справ у клубі.

"В Олександрії поки спокійно, лише сирени нагадують про те, що відбувається в Україні. Вони доволі часто лунають – кожного дня, ввечері та зранку.

"Бог пробачить і ми пробачимо": Гура – про Вороніна, Ракицького та позицію Тимощука

Про війну дізнався, як і більшість людей – прокинувся та побачив новини про те, що розпочалася війна, бомблять міста. Одним з перших рішень з керівництвом клубу було питання, що робити з футболістами. Ми у швидкому режимі вирішили, що деяким гравцям краще поїхати до своїх сімей, а також швидко відправили легіонерів додому.

Каспарс Дубра поїхав до Латвії та підписав контракт із футбольним клубом РФШ. Я думаю, що він вже не повернеться в Олександрію. Керівництво клубу вирішило попрощатися з ним за обопільною згодою. Клаудіо Спінеллі теж поїхав, але по ньому наразі нічого невідомо. А ті, хто не зміг виїхати, залишилися в Олександрії. Хотілося б, щоб війна завершилася якомога швидше, але я ж не можу залізти в голову керівникам Росії", – сказав Гура у коментарі FanDay.

Нагадаємо, сьогодні вже 18-й день війни. Російські загарбники сподівалися завоювати нас за декілька днів, однак українці успішно руйнують кровожерливі плани Путіна та його армії. Водночас цивілізований світ тисне на агресора санкціями.

Росія напала на Україну: Нідерланди проти росіян, Абрамович втрачає нових спонсорів, українці в Ювентусі (LIVE)