УКР РУС

"Думати – не найсильніша сторона Рафаїлова", – комерційний директор Інгульця відповів на критику гендиректора Зорі

30 листопада 2019 Читать на русском

Комерційний директор Інгульця Андрій Філь дав різку відповідь генеральному директору луганської Зорі Сергію Рафаїлову щодо його слів на адресу клубу з смт Петрове.

"Напевно, наші досягнення та успіхи не дають йому спокійно спати. Черговий раз були сказані погані слова про нашу інфраструктуру. Так, на даний момент у нас не все ідеально, але ми робимо кроки для того, щоб клуб жив, розвивався і досягав нових успіхів. Будується новий стадіон. Рафаїлов сказав, що за літо на ньому не було зроблено абсолютно нічого. Але ми можемо побачити, як виглядав стадіон п'ять місяців тому і в якому стані він зараз. Є позитивна динаміка у будівництві стадіону і розвитку клубу, створено школу, в якій тренуються більше ста дітей. Ми можемо подивитися на наш офіційний сайт і доісторичний сайт Зорі.

Рафаїлов – про президента Інгульця: Він неадекватний – їхній стадіон ще три роки будуватимуть

Також були висловлені неприємні слова на адресу президента Інгульця. Якби в нашій країні було більше таких неадекватних, за його словами, людей, напевно, футбол і країна жили б по-іншому. А що зробив за той час, коли існує Інгулець (6 років – прим.) Рафаїлов? Абсолютно нічого! Він не закінчив будувати ні школу, ні базу, ні стадіон. Навіть команду він будував за принципом: орендував 90% футболістів у Шахтаря. Після виникнення розбіжностей між луганським і донецьким клубами, він не став виховувати своїх гравців, будувати школи, а пішов іншим шляхом: почав орендувати футболістів у Динамо.

Президент Інгульця Поворознюк спрогнозував переможця Першої ліги – відомий бізнесмен назвав команди, які вийдуть в УПЛ

Він каже, що продав Луніна і заробив 9 мільйонів євро. Чому він не вклав ці гроші в будівництво стадіону і бази в умовному Сєвєродонецьку? У рідній для Зорі Луганській області. Зробіть реконструкцію стадіону. У місті більше 100 000 населення, 85 кілометрів до Луганська – грайте, будуть приїжджати ваші вболівальники.

Рафаїлов каже, що на нас ходять 100 чоловік, але середня відвідуваність наших домашніх матчів – 700 глядачів. У Зорі середня відвідуваність – 2700 осіб. Ми знаходимося в населеному пункті, де проживають трохи більше 7000 осіб, а в Запоріжжі – 740 000. На кого ходять більше в процентному співвідношенні? Якби на Зорю ходила десята частина населення Запоріжжя, то йому потрібно було б перенести з Києва НСК Олімпійський. Для того, щоб щось робити і розвивати, потрібно мати характер. Потрібно думати, що ти робиш. Напевно, думати – не найсильніша сторона Рафаїлова", – сказав Філь клубному YouTube-каналу.