УКР РУС

Дуелунд поділився планами Динамо на другу половину сезону

25 січня 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Міккел Дуелунд розповів про тренувальний процес на зборах у Туреччині та озвучив завдання команди у найближчій перспективі.

"Зараз ми багато тренуємося щодня, маємо по два тренування на день або ж тренування та контрольний матч. Тому провести на полі навіть 45 хвилин поки досить складно. Тренерський штаб зараз випробовує різні ігрові поєднання, і це дуже добре, особливо для мене, оскільки я багато пропустив і маю знову відчути своїх одноклубників.

Дуелунд: Готовий повернутись на поле, дуже хочу грати за Динамо

Результати контрольних ігор зараз можуть бути не такими, як нам хотілося б, але наразі це не найважливіше. На першому місці зараз – робота та налагодження ігрових зв’язків.

Щодо планів на другу частину сезону, то найважливіше – скоротити дистанцію між нами та Шахтарем у чемпіонаті. Також нашим завданням є виграти Кубок України. Ми вибили "гірників" на стадії 1/4 фіналу та маємо завоювати цей трофей", – цитує Дуелунда офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Дуелунд перейшов у Динамо влітку 2018 року з данського Мітьюлланда. В поточному сезоні хавбек через рецидив травми щиколотки не зіграв жодного офіційного матчу за першу команду Динамо.

Динамо – Вардар: експерименти приносять розгром – ризик травм, успішні вихованці, новий капітан і життя без лідерів