УКР РУС

Дуелунд: Бендтнер просив передати керівництву Динамо, що він хоче грати за київський клуб

12 листопада 2020 Читать на русском

Хавбек Динамо Міккел Дуелунд зізнався, що колишній нападник Арсенала Ніклас Бендтнер перед своїм переходом у Копенгаген в 2019-му був готовий перебратися в Україну.

"Бендтнер – легендарний футболіст. У Данії його знає буквально кожен. Він багато грав і перемагав. Крім цього він ще й класний, простий хлопець, з яким приємно поспілкуватися.

Динамо повідомило результати тестів на коронавірус – 8 гравців вилікувались, але є нові інфіковані

Коли я тренувався з ним у Данії, ми цілком серйозно говорили з ним про перехід в Динамо. Він тоді перебував без клубу, йому було б цікаво пограти за нас. Бендтнер попросив мене поговорити з керівництвом Динамо і передати, що він хоче грати за цей клуб.

Він справді загорівся цією ідеєю і хотів переїхати грати в Україну. Напевно, єдине, що завадило йому переїхати – це величезна зарплата, яку може потягнути далеко не кожен клуб. Але мені він сказав: "Якщо домовимося щодо зарплати – я 100% перейду в Динамо".

Бендтнер програв мільйонні суми в казино – відверте зізнання

Тоді ж йому зробив пропозицію Копенгаген, Ніклас погодився перейти туди. Там гроші були невеликі, але він вирішив повернутися на батьківщину в Данію. Ця розмова у нас з ним була суто дружньою. Я поцікавився, чи погодився б він перейти в Динамо. Так слово за слово все і почалося", – сказав Дуелунд в ефірі SportArenaTV.

Вербіч у Динамо: продати не можна залишити