УКР РУС

Хетафе на виїзді впевнено переграв Кадіс, Гранада перемогла Бетіс у андалусійському дербі

20 грудня 2020 Читать на русском

В рамках недільної програми 14-го туру іспанської Прімери відбулось три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 14-й тур

Сельта – Алавес – 2:0

Голи: Мендес, 19, 80

Гранада – Бетіс – 2:0

Голи: Сольдадо, 12 (пен), 20

Кадіс – Хетафе – 0:2

Голи: Кучо, 33, Максімовіч, 90+4

У іспанській Прімері недільну програму відкривав поєдинок Сельта – Алавес. Господарі відкрили рахунок на 19-й хвилині – Оласа віддав довгу навісну у штрафний майданчик на Мендеса, який вистрибнув вище за захисників і головою спрямував м'яч у сітку. Більше вартих уваги моментів у першому таймі не відбулось.

Валенсія зацікавилась скандальним форвардом, з яким ПСЖ нещодавно розірвав контракт

Після перерви темп гри сповільнився. Гравці Сельти більше володіли м'ячем, але особливо не загострювали гру і більше грали на утримання результату. На 80-й хвилині Аспас віддав передачу у карний майданчик на Мендеса, який миттєво пробив у правий кут воріт, записавши до свого активу дубль. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Сельти – 2:0.

Центральним матчем дня у Іспанії можна було назвати андалусійське дербі між Гранадою та Бетісом. Очікувалась битва, але господарі ("рохібланкос") зробили результат вже у перші 20 хвилин – на 12-й Сольдадо забив пенальті, а на 20-й він же підчатував обрізку суперника й розстріляв ворота при виході віч-на-віч. 2:0! Цей рахунок виявився остаточним у зустрічі.

Хетафе на виїзді зустрічався із Кадісом. Гості відкрили рахунок на 33-й хвилині – Кучо з дальньої дистанції потужно вистрілив під поперечину. Решту першого тайму та увесь другий гравці Кадіса намагались зрівняти рахунок. Вони більше контролювали м'яч, але ніяк не могли перейти від оборони в атаку. Вже на останніх хвилинах компенсованого часу Ньйом увірвався у штрафний майданчик, вийшов віч-на-віч із голкіпером та в останній момент віддав на дальню стійку, де Максімовіч замкнув у порожні ворота. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Хетафе – 0:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ