УКР РУС

Дружина зірки Інтера привезла цілу машину із гуманітарною допомогою українцям – Маліновський розкрив прізвище

4 березня 2022 Читать на русском

Півзахисник Аталанти Руслан Маліновський дякує Італії за підтримку України.

"Я мало стежу за ситуацією в Бергамо. Ми зараз з дружиною займаємось збором гуманітарної допомоги в Україну. Вчора та позавчора до Чернігівської області вже поїхали дві машини. Зараз із України приїжджає багато жінок та дітей. Займаємось і цим питанням. Я спілкуюся з урядом міста, щоб розмістити людей.

Маліновський "виховує" Міранчука: Думаю, він уже розуміє, що це не якась "операція", а повномасштабне вторгнення Росії

Італійці підтримують Україну. Ніхто не може зрозуміти, як таке могло статися у 2022 році. Усі знають, що реальна загроза надходить від Росії, а Україна захищається. Люди намагаються допомогти фінансово, приносять речі.

Дружини футболістів зараз активно організовують збір речей для українців, які постраждали внаслідок війни. Днями дружина півзахисника Інтера Барелли привезла цілу машину з гуманітарною допомогою. Я був здивований. Ми з ним граємо за різні команди, але вони також намагаються допомогти Україні будь-якими методами.

Зараз в інтернеті багато інформації про місця збору допомоги. Цим займаються волонтери у всіх куточках Італії. Я на постійному зв'язку з Коваленком. У них у Спеції теж організований прийом речей. У різні регіони України потрібні різні речі. Виходячи з цього, все сортується і відправляється. Крім того, це ще потрібно офіційно оформляти, все не так просто", – зізнався Маліновський в інтерв'ю Денисов Time.

Росія напала на Україну: ФІФА і ще один удар по окупанту, Лапорта заговорив солов'їною, зірваний трансфер Динамо (LIVE)