УКР РУС

Дружина Маліновського озвучила справжню причину відсутності Руслана у складі Марселя

3 травня 2023 Читать на русском

Роксана Маліновська, дружина півзахисника збірної України Руслана Маліновського, пояснила, чому її чоловік останнім часом отримує менше ігрового часу у французькій команді.

"Після Страсбура Руслан мав невелике ушкодження і досі грає через біль. Але це пов'язано ще й із тим, що тренер хоче знайти рішення, який склад є найбільш оптимальним. У нього була травма, а зараз декілька разів він не грав саме через тактику тренера.

Наставник Марселя назвав термін відновлення Маліновського

Найважливіше, що у Руслана з Ігором Тудором є діалог. Тренер пояснює, яке в нього завдання на ту чи іншу гру. І тому він каже: "Готуйся на наступну гру, цю ми зробимо більш атакувальною, а наступну, коли ти будеш грати, більш стриманою". Тому Руслан декілька матчів не грає", – сказала Роксана в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, Руслан не потрапив до заявки на гру попереднього туру Ліги 1 проти Осера (2:1), а повний матч за Марсель востаннє провів ще 11 лютого з Клермоном (2:0). Загалом у поточному сезоні українець відіграв за провансальців 18 поєдинків у всіх турнірах, в яких забив 2 голи.

Маліновський травмувався – Марсель пропустив диво-гол, але вирвав перемогу над Осером і скоротив відставання від ПСЖ