УКР РУС

Друга ліга: Нива В з голом граючого президента обіграла лідера, Метал влаштував знущання, забивши шість "сухих" м'ячів

19 квітня 2021 Читать на русском

У понеділок, 19 квітня, відбулись чергові поєдинки 18-го туру Другої ліги. Звіти з матчів читайте на "Футбол 24".

Друга ліга, 18-й тур

Карпати Галич – Волинь-2 – 2:0

Голи: Халк, 76, Вербний, 90

Рубікон – Карпати Львів – 0:3

Голи: Жозеф, 5, Бичек, 33, Калинчук, 89

МФК Металург – Яруд – 2:1

Голи: Сарапій, 34, Загайський, 51 – Асєєв, 73

Нива Вінниця – Ужгород – 4:1

Голи: Хохлов, 6, Сербул, 15, Маляренко, 46, Загорулько, 70 – Чонка, 71

Реал Фарма – Перемога – 2:0

Голи: Федоров, 35, Плачков, 85

Метал – Миколаїв-2 – 6:0

Голи: Танчик, 28, Балулі, 50 (п), Підлепенець, 62, Олівейра, 66, Люлька, 79, Федорів, 90+3

Дніпро Черкаси – Нікополь – 2:1

Голи: Авер'янов, 28, Кузнєцов, 49 – Фомін, 68

Поділля – Буковина – 3:1

Голи: Ліповуз, 2, Косенко, 14, Карпенко, 58 – Палагнюк, 53

Волинь-2 завітала до одного з лідерів групи А – Карпат з Галича. Перший тайм видався спокійним та небагатим на моменти, а от у другій 45-хвилинці "зелено-білі" все ж дотисли гостей. Халк, який вийшов на заміну на 76 хвилині, чи не першим дотиком перекинув голкіпера лучан. Поставив масну крапку у зустрічі Вербний, якому вдався потужний удар з льоту за меж штрафного.

Друга ліга: Кривбас розтрощив Таврію-Сімферополь та вийшов на друге місце, Оболонь-2 розписала нічию з Черніговом

Львівські Карпати, мабуть, взяли приклад з галицьких та оформили переконливу перемогу над Рубіконом. "Леви" шокували господарів вже в дебюті зустрічі. Це Жозефу вдалось випередити оборонців та пробити кіпера. А в середині першої 45-хвилинки Бичек відзначився красивим і водночас результативним дальнім ударом. Завершився поєдинок голом Калинчука після подачі з кутового. 3:0 – "зелено-білі" святкують третю перемогу у поточному сезоні Другої ліги, але досі залишаються на дні турнірної таблиці групи А, хоч і мають 10 залікових балів, як і Волинь-2.

Вінницька Нива несподівано зупинила одного з лідерів групи А. Ба більше, Ужгород програв розгромно. Один із чотирьох голів господарів забив граючий президент команди Артур Загорулько, а закарпатці змогли відповісти лише одного разу. Поділля свій матч грало пізніше, ніж галицькі Карпати, тому мусило повертати собі перше місце. Буковина не змогла організувати належний спротив фавориту і продовжила провалювати весняну частину сезону.

У Групі Б Реал Фарма зумів перервати 4-матчеву безвиграшну серію, завдавши Перемозі п'ятої поразки поспіль. МФК Металург обіграв Яруд і бодай тимчасово посунув Кривбас із другої сходинки в таблиці. Безапеляційний лідер групи – Метал – безжально познущався з головного аутсайдера. За перший тайм Миколаїв-2 пропустив лише раз, але після перерви дістав із сітки воріт ще 5 м'ячів.

Турнірна таблиця Другої ліги