УКР РУС

Довбик у Челсі: в Жироні відреагували на можливий трансфер форварда збірної Україниlight

2 січня 10:04 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Жирона не переживає через інтерес Челсі до українського форварда Артема Довбика.

Раніше повідомлялось, що Челсі зробив Довбика головною трансферною ціллю на січень 2024-го в контексті від'їзду Ніколя Джексона на КАН у складі Сенегала.

Довбик у Челсі: стало відомо, скільки Мудрик і Ко готові викласти за форварда Жирони

Втім, як зазначає AS, керівництво Жирони досить спокійне щодо цього, хоча й розуміє, що цей місяць буде напруженим для клубу. Сам Артем також повністю зосереджений на своїх виступах за клуб та готується до матчу з Атлетіко. Головна мета Жирони – уникнути кадрових втрат у зимове вікно. Команда проводить історичний сезон (друге місце в Ла Лізі), а керівництво зробить усе можливе, щоб завершити кампанію поточним складом.

Нагадаємо, Довбик перейшов у Жирону у серпні 2023 року і за цей час провів за каталонців 18 матчів у всіх турнірах, в яких забив 11 голів і віддав 5 асистів. Його контракт з іспанцями чинний до літа 2028 року, а Transfermarkt оцінює нападника у 28 млн євро.

Зазначимо, що трансфер українця у це зимове вікно фактично неможливий – Артем вже був заграний за 2 клуби (СК Дніпро-1 та Жирону), а футбольні правила забороняють виступати за три колективи протягом одного сезону. Тому навіть якщо хтось придбає Довбика взимку, то до літа практичної користі від нього не буде.

Довбик – українська мультиварка за 80 млн, грубіянство Яремчука підкорило серця Валенсії