УКР РУС

"Допоки у нас є футболки та автобус, будемо змагатись": Тухель – про вплив санкцій на Челсі

11 березня 2022 Читать на русском

Головний тренер лондонців Томас Тухель після перемоги над Норвічем (3:1) прокоментував накладення обмежень на Романа Абрамовича, який повністю володіє акціями клубу.

"Подивимося, чи залишиться все так. Якщо так, то я не знаю. Щодня ми переживаємо щось нове. Я не знав наперед, що буде вчора, і не знаю, що станеться завтра.

Падіння Челсі продовжується: втрачено 40-мільйонного титульного спонсора

Кожен може бути впевнений, що ми зосереджені на собі, щоб зберегти правильне ставлення і менталітет на тренувальній базі та в команді. Поки ми довіряємо один одному, це не змінюється. Допоки у нас є футболки та автобус, щоб їздити на матчі, ми будемо там і будемо змагатись.

Чи стали гравці рішучішими після санкцій? Не думаю, що комусь потрібно, щоб це мотивувало рухатись. Сьогодні все було організовано так, як зазвичай. Тільки навколо було багато шуму", – цитує Тухеля si.com.

Нагадаємо, влада Великобританії видала Челсі ліцензію на проведення окремої діяльності, але заборонила продавати квитки, атрибутику, отримувати гроші від спонсорів, підписувати нових гравців чи продовжувати співпрацю з футболістами. Також санкції ускладнюють продаж клубу.

Підсанкційний Челсі здолав Норвіч, переможний шедевр зірки Ньюкасла, погроми від Астон Вілли та Вулверхемптона