УКР РУС

До офісу Сампдорії надіслали конверт із кулею – він був адресований двом колишнім президентам

31 січня 2023 Читать на русском

Також у конверті містився лист із погрозами. Вболівальники вимагають від Массімо Ферреро якнайшвидшого продажу клубу.

У понеділок, 30 січня, до офісу Сампдорії надіслали конверт, усередині якого містилася куля та лист із погрозами на адресу двох колишніх президентів клубу, Массімо Ферреро та Едоардо Гарроне. Про це інформує Il Secolo XIX.

Інтер завдяки дублю Мартінеса переміг Кремонезе й вийшов на другу позицію в Серії А, Аталанта повернулась у зону ЛЧ

Поліція вилучила докази і відкрила розслідування.

Колишній президент клубу Ферреро пішов у відставку в грудні 2021 року після арешту за звинуваченнями у фінансовому шахрайстві. Він, як і раніше, володіє контрольним пакетом акцій клубу, і, за інформацією Gazzetta dello Sport, виступає проти продажу Сампдорії, якщо угода не принесе йому фінансової вигоди.

Більшість уболівальників "блучерк'ятті" звинувачують його попередника Гарроне в тому, що він продав клуб римському бізнесменові 2014 року.

Зараз Сампдорія перебуває у важкій фінансовій ситуації: чистий борг клубу становить понад 150 мільйонів євро. Уболівальники клубу сподіваються, що Сампдорія, якою зараз керує колишній захисник Марко Ланна, незабаром буде продана в надійні руки.

Після 20 турів Серії А Сампдорія посідає 19 місце в турнірній таблиці.

"Якщо Манчіні був мозком тієї команди, то Віаллі – її душею": Михайличенко поділився спогадами про легендарного італійця