УКР РУС

"Для нас це було дуже важке випробування": Артета назвав, чого не вистачило Арсеналу для перемоги над Манчестер Сіті

31 березня 22:20 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер Арсенала Мікель Артета прокоментував гру з Манчестер Сіті (0:0) у 30 турі АПЛ.

"Я думаю, що ми сьогодні зробили великий крок. Ми мали досвід гри тут у минулому сезоні, і сьогодні ми зіткнулися з іншими обставинами. Ми зіграли гру у винятковий спосіб, а в інших частинах гри ми могли б зробити набагато краще, особливо з м'ячем в останній третині.

Ліверпуль здобув вольову перемогу над Брайтоном, захопивши одноосібне лідерство в АПЛ

Нам не вистачило холоднокровності, щоб грати, а після того, як у нас було кілька великих, великих моментів, щоб виграти гру. Відданість гравців, дисципліна, яку вони демонстрували в захисних діях, коли ми були дуже високо на полі, ми вигравали м'яч досить багато разів. Потім, коли Манчестер Сіті прорвав пресинг, ми повернулися назад і залишилися в глибині поля.

Коли вони намагалися змінити структуру, ми дуже добре захищалися. Ми справді добре діяли. У 2021 році вони востаннє не забивали вдома три роки, тож це говорить про те, наскільки це складно. Для нас це було дуже важке випробування", – цитує Артету BBC.

Нагадаємо, Арсенал наразі перебуває на другому місці у турнірній таблиці АПЛ з 65. Ліверпуль випереджає "канонірів" на два очки.

Манчестер Сіті та Арсенал розписали нудну нічию на користь Ліверпуля – Зінченко провів матч у запасі