УКР РУС

"Для мене всі українці – герої": Чигринський приголомшений стійкістю проти російського окупанта

6 березня 2022 Читать на русском

Захисник грецького Іонікоса Дмитро Чигринський підтримує земляків, які чинять опір загарбникам з Росії.

"Загалом ситуація проста – ми вільна країна під ударом. Вони вбивають наш мир, нашу націю. У ці дні на моїй Батьківщині, в Україні – всі мої брати. Коли я щодня бачу, як хтось помирає, то наче помирає частка мене. Я бачу, наскільки вони є єдиними і як вони борються. Мені дуже важко про це говорити.

"Нація зомбованих патологічних боягузів зовсім скоро почне перегризати одне одному горло": Зозуля віщує крах Росії

Мені не хотілося б розповідати, як я забирав свою дружину звідти. Усі в Україні перебувають у важкому становищі. Зараз як ніколи я пишаюся тим, що я з України. Люди єдині. Я щодня посилаю всі свої сили, свої думки тим, хто залишився захищати свою країну, нашу землю. Я молюся Богу за всі ці сім'ї та пишаюся тим, що я українець.

Моя дружина тут, але моя сім'я залишається там, вона захищає мою країну. Мій батько, моя мати, мій брат, сім'я моєї дружини. Усі там, вони не хочуть їхати, а хочуть захищати нашу країну. Зусилля моїх земляків дають мені сили продовжувати тут. Для мене всі українці – герої. Хто стоїть за волю, за мир – той мій брат. Потрібно зупинити війну", – заявив Чигринський у коментарі Sport24.

Росія напала на Україну: зрадник з-за поребрика подав голос, окупанти обстріляли житло футболіста (LIVE)