УКР РУС

"Для Динамо ще не все втрачено": екс-капітан киян дав важливу пораду Луческу, згадавши про Хачеріді

25 серпня 2023 Читать на русском

Колишній захисник "біло-синіх" Тарас Михалик проаналізував поразку Динамо у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги конференції з Бешикташем (2:3).

"Як кажуть, динамівці наступили на ті ж граблі. Маю на увазі безпорадність стоперів Сироти та Попова, яка вплинула на підсумковий результат.

Заміна Мудрику знайдена в Києві, Динамо – чемпіон, якого засуджують, а українці спалили 40 мільйонів і здивували турків

Чим пояснити те, що Луческу ніяк не вдається ліквідувати прогалини в центрі захисту? Передусім, молодим віком оборонців, а Попова ще буквально переслідують травми, які перешкоджають прогресувати.

Що порадив би Луческу? Подбати про запрошення досвідченого центрального захисника, який би швидко навів порядок біля власних володінь. Треба бути реалістом: однієї майстерності воротаря Бущана, який практично самотужки врятував киян від неприємностей в недавньому матчі з грецьким Арісом, явно недостатньо.

Хто зі стоперів підсилив би Динамо? Євген Хачеріді! Але якщо серйозно, то киянам треба у стислі терміни ліквідувати вразливі місця в захисті. Інакше про якісь стабільні успіхи можна забути.

Думаю, що кияни заслуговували, принаймні, не програти. Все ж, учора вони вміло вибігали в атаку, була інтенсивність, не бракувало гольових моментів. Проте все зводив нанівець ненадійний тил. Зрештою, рахунок поєдинку в Бухаресті – не критичний. Один забитий м'яч в Стамбулі через тиждень може все кардинально змінити. Тому для киян ще не все втрачено. Треба тільки скористатися тим, що оновленому Бешикташу ще бракує зіграності і потішити надійністю в обороні", – сказав Михалик у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, у першому поєдинку за вихід у груповий етап Ліги конференцій Динамо на останніх хвилинах поступилось Бешикташу (2:3). Матч-відповідь – у четвер, 31 серпня, о 21:00.

Динамо і Бешикташ видали вогняну драму в матчі Ліги конференцій – магічні Шапаренко, Караваєв і Волошин проти VAR і долі