УКР РУС

"Дисципліни він не розуміє": президент екс-клубу Жерсона пригадав, як допоміг форварду Динамо повернутись у футбол

29 вересня 2020 Читать на русском

Президент люксембурзького клубу Уніон 05 Жозе Гонсалвеш розповів, як у 2014 році повірив у талант Жерсона Родрігеша.

"Коли я почув про нього, він не грав у футбол два роки через різні проблеми. Однак тодішній тренер клубу Педро Ресенде переконав мене запросити гравця. Свіфт – команда, за яку виступав тоді Жерсон – не хотіла його відпускати, але все ж погодилася.

Сабо розкрив простий секрет вдалих виступів Жерсона Родрігеса з приходом Луческу

Я ще раз запитав тренера: "Як ти думаєш, нам варто підписати хлопця, який не грав два роки?". Він сказав: "Повір мені". І на тренуваннях я це відразу побачив. Однак нам довелося багато працювати над його психологією. Молоді люди, вони такі. Дисципліни вони не розуміють. Не знаю, чи грав би він взагалі, якби ми не взяли його.

З іншого боку, я вже кілька разів просив у нього футболку, і він завжди говорив "звісно", але так і не передав її мені. Я чекаю вже два роки, це для мого онука", – сказав Гонсалвеш у коментарі виданню Lequotidien.lu.

Нагадаємо, Жерсон перейшов у Динамо у серпні 2019 року з японського Джубіло Івата за 2 млн євро. Другу половину минулого сезону провів у турецькому Анкарагюджю. У поточному сезоні встиг провести у футболці киян 5 матчів у всіх турнірах, в яких забив 2 голи і віддав 1 результативну передачу.

"Суддя був на боці Динамо": яка головна проблема Шахтаря, що загрожує Селезньову і чому Львів знову позаду всіх