УКР РУС

"Дістатися до стадіону – перший етап": Мороз розповів про новий інцидент із ультрас Чорноморця

28 вересня 2021 Читать на русском

Керманич одеського Чорноморця Юрій Мороз підсумував поєдинок 9-го туру Прем'єр-ліги проти Інгульця (1:1) та розповів про новий ексцес із активними вболівальниками команди.

"Шкода, що зіграли внічию з хорошою командою Інгулець. У другому таймі трохи не дотерпіли, не зіграли на необхідних для досягнення позитивного результату характері та силі.

Мороз пояснив проблеми Чорноморця словами Лобановського

Сходити команді до церкви? Думали (посміхається прим.). Результат реалізації тих моментів – це певна майстерність, стабільність, упевненість. Команда міцніє, але поки, на жаль, немає результату. Хоча сьогодні могли вирішити це питання. А щодо фарту, думаю, з кожним тренуванням і грою, футболісти будуть додавати в майстерності і виконуватимуть ті моменти, переводити їх в забиті м'ячі.

Були ексцеси під час поїздки на матч. Не можу їх так описати, я це бачив, кидали щось під колеса, кидали шини під колеса. Що нам залишається робити? Нам, знаєте як, перший етап потрібно дістатися до стадіону, а другий етап вже добре зіграти, щоб уболівальникам сподобалося", – цитує тренера Sport.ua.

Нагадаємо, що ультрас Чорноморця відкрито конфліктують із керівництвом "моряків" через комплектацію команди вихованцями історичного ворога одеситів – київського Динамо.

Інгулець на останніх хвилинах врятував нічию з Чорноморцем – одесити не знають перемог в УПЛ протягом 5 матчів поспіль