УКР РУС

Динамо втратило Дуелунда через пошкодження – ще двоє гравців повернулися у загальну групу

19 січня 2021 Читать на русском

Перший спаринг на зборах в ОАЕ приніс не лише негатив у вигляді поразки. Одразу двоє футболістів Динамо займаються поза загальною групою через проблеми зі здоров'ям.

Товариські матчі
завершено
-

Півзахисники Тудор Белуце і Міккел Дуелунд не змогли взяти участь у сьогоднішньому ранковому тренуванні киян. Обидва півзахисники виконували лише бігову роботу через пошкодження. При цьому данець травмувався саме у вчорашньому товариському матчі проти Легії, повідомляє офіційний сайт "біло-синіх".

Динамо – Легія – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Про приблизний термін відновлення обох легіонерів наразі не повідомляється. Водночас на ранковому тренуванні у вівторок Мірча Луческу отримав і хороші новини. Олександр Тимчик та Микола Шапаренко, які в перші дні збору працювали індивідуально, займалися у загальній групі разом з партнерами. Щоправда, їхнє відновлення не форсуватимуть – не виключено, що увечері обоє знову тренуватимуться окремо.

Нагадаємо, Динамо програло Легії перший спаринг на зборах в ОАЕ. Другий контрольний матч підопічні Мірчі Луческу проведуть 21 січня проти солігорського Шахтаря.

Динамо – Легія: Луческу починає рік з поразки – приїзд екс-форварда Шахтаря не на фарт, камбек родом з 2019-го